Jadilah Seperti Saya!

Tuesday, January 19, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Sejak viral Siapa Diana, Siapa Shasha, Siapa Rashid ( sampai masuk berita lagi tu) sampailah ada apps Jadilah Seperti Saya! Ramai dah mencuba dan kongsi kat facebook tu. Macam macam sikap pun ada. Fiza pun terjebak sekali sekadar suka suka je. 


Nak buat macam ni, klik je apps yang ada kat facebook tu yang dorang share ataupun klik link bawah ni.

Ada yang sama dengan Fiza tak? Yang menariknya boleh klik/buat banyak kali dan banyaklah perangai yang ada tu.
With Love, Sihatimerahjambu

9 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.