Hadiah Charge Sync Cable dari Lynk.my

Monday, January 11, 2016

Walaupun tak dapat menang hadiah hadiah utama, dapat jugak hadiah saguhati penyertaan terawal dari lynk.my untuk contest review lynk.my. Kira untung jugak join contest tu. Baru hari ni sempat pergi amek kat pos office sebab sabtu lepas boleh pulak abang pos laju datang tapi tak perasan. hon pun tidak, padahal ada je orang kat rumah.
http://www.azhafizah.com/

Apa hadiah yang Fiza dan 50 penyertaan terawal dapat adalah seperti yang dijanjikan iaitu Charge Sync Cable + bottle opener. 2 in 1 kiranya. Boleh buat keychain juga.
http://www.azhafizah.com/

Nasib juga ada ipad sebab kalau tak, guna untuk bukak penutup botol je la jawapnya sebab cable ni untuk iOS je.
http://www.azhafizah.com/

Terima kasih lynk.my , Hexa Corporation Sdn bhd dan ikedaikami.com. Semoga dimurahkan rezeki dan terus maju. Aaminn...

1 comment

  1. alhamdulillah,rezeki masuk giveaway...
    saya baru nak jinak2 masuk giveaway skrg ni...moga ada rezeki kali ini

    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.my

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.