Seni Lukisan 3D Pasir Pantai

Sunday, October 18, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera

Kalau pergi pantai, tak sah dok menconteng² atas pasir. Paling tidak pun tulis nama sendiri. Betul tak?  Kalau yang kreatif tu, bermacam contengan lukisan dia buat atas pasir pantai tu. Contohnya macam mereka ni, siap buat seni lukisan 3D lagi atas pasir pantai.

Kagum betul dengan hasil seni mereka. Bukan senang sebenarnya nak menghasilkan lukisan 3D atas pasir pantai ni. Memerlukan kesabaran yang tinggi. Kalau tak sabar, silap silap separuh jalan je mampu buat. Fiza kongsi sikit hasil dari karya mereka yang awesome.

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/
Sumber dari facebook
Agak agak berapa lama nak siapkan satu lukisan ni? Dan kena buat lukisan ni jauh sikit dari pantai. Kalau tidak tak pasal pasal habis dipadamkan oleh ombak.

With Love, Sihatimerahjambu

4 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.