Dual Action Door Gym Bar, Pull Up Bar, Chin Up Bar

Tuesday, October 27, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Semalam fiza ada cerita pasal Yoga Mat, lagi satu yang kamiorang beli adalah Dual Action Door Gym Bar, Pull Up Bar atau Chin Up Bar untuk husband. Tetiba pulak dia kata nak beli jugak. Tergoda lah tu kan bila dah datang Fitness Concept.

Macam biasa sebelum beli barang survey dulu. Lepas tu barulah buat pertimbangan nak beli ke tidak. Sebelum ni nak try beli online tapi kurang yakin sebenarnya sebab tak dapat tengok penggunaan yang sebenar, kukuh ke tidak? So alang² dah ke fitness concept, teruslah membeli.

Dah siap pasang kat pintu dah. Cara pasang pun mudah je tak perlu nak skru bagai. Fiza pun dah try. Memang kukuh! dan selamat digunakan. InshaAllah... Lepas ni kena rajin bergayut supaya cepat tinggi. Eh boleh pulak? budak² je boleh gayut untuk cepat tinggi. Kalau dah bukan remaja tu memang taklah kan.

http://www.azhafizah.com/
The dual action door gym bar is used to perform a multitude of strength training exercises such as chin-ups, crunches and pull-ups. This bar is also perfect for youngsters, who want to increase their height.
A space saving and functional equipment, this adjustable pull up bar can be mounted at the doorway. The bar is made of sturdy steel material and is designed to hold body weight up to 110 kgs. It comes with support brackets and fixing nuts. The double action mechanism of the door gym makes it quick to set up and remove.
Boost your upper body fitness by working out on the chin up bar. 
Harga : RM74.10

Dapatkan di Fitness Concept store berdekatan
atau

With Love, Sihatimerahjambu

5 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.