Header Ads

Latest Update
recent

Roti Telur Cheese

Roti Telur Cheese menu breakfast paling simple,paling mudah dan sedap! Malam tadi memang dah plan nak masak roti telur cheese sebab nak habiskan roti sebelum expired. Ada pulak stok cheese dalam freeze. Memang beroti telur cheese lah pagi ni.


Tak susah pun. Letakkan 1 keping cheese di atas sekeping roti dan tutup dengan sekeping roti lagi [macam sandwich]. Kemudian potong empat dan salutkan dengan telur yang telah dikacau rata. Panaskan kuali dan goreng roti telur tadi. Minyak letak sikit je ye dalam kuali, nanti banyak minyak pulak diserap. Mudah je pun kan? 

Bolehlah kenyang sampai ke tengahari pun..Buat menu minum petang pun boleh.



11 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.