Header Ads Widget

Ticker

6/recent/ticker-posts

DIY Hiasan Paper Lantern

DIY Hiasan Paper Lantern ni sangat mudah dan boleh cuba buat sendiri je. Tapi biasalah kalau dah Do It Yourself [DIY] ni memerlukan kerajinan yang tinggi kalau tak memang tak menjadi lah projek DIY tu. Bagi yang suka deko deko rumah, boleh cuba hias paper lantern dengan pelbagai hiasan yang menarik. Pilih je hiasan yang mana korang suka.


Suka style ni..cantik je dengan lace paper ni.

Style ni agak rumit tapi memang cantik kan.

Yang ni mudah je nak buat dan nampak unik 


Okay, selamat mencuba

Sumber dari google

Post a Comment

16 Comments

  1. sgt kreatif! tp alahai... kita xreti klau bab2 'diy' ni. kang ada yg jahanam. haha

    ReplyDelete
  2. cantiknya kak. memang kena belajar buat juga ni :D

    ReplyDelete
  3. sume cantik, yg first tu paling cantik ^^

    ReplyDelete
  4. cun. idea ni best utk sape2 yg buat bisnes bridal. tak de la lantern ni kosong dan berkaler je kan.hehe

    ReplyDelete
  5. Cantiknyerrr..untung la kan klau pandai buat sendiri..

    ReplyDelete
  6. Menarik dan kreatif..tapi kalau nak buat kena la rajin jgn separuh jln jer ..

    ReplyDelete
  7. tak payah keluar modal nak membeli..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.