Templer Park RainForest Retreat Rawang Yang Mendamaikan. Ye ke?

Tuesday, January 05, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Masa duduk Rawang dulu, tak tahu pulak kewujudan Templer Park Rain Forest Retreat Rawang ni. Bila dah duduk jauh, barulah tahu ye. Ishh tak adil betul! Takpelah kan, ada rezeki boleh singgah ke Templer Park Rainforest Retreat Rawang yang mendamaikan ni. 

http://www.azhafizah.com/
Taman templer atau yang dikenal dengan nama Templer Park adalah sebuah tempat yang terletak di Daerah Rawang Selangor dan jauh dari hiruk pikuk suasana bandar Kota yang penuh dengan kebisingan. Taman Templer ini anda akan mengalami pengalaman yang sangat menakjubkan dengan suasana yang tenang dan nyaman.
Permandangan macam ni punya cantik. Confirm sehari tak cukup!
http://www.azhafizah.com/

Bersantai kat sini memang syok sambil menikmati udara segar dan permandangan yang cantik ni. 

http://www.azhafizah.com/

Ada pulak swimming pool yang cantik kat tengah hutan ni, memang syok giler wei.
http://www.azhafizah.com/

Design yang unik.

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

Cuci mata je la dulu ye. Kot lepas ni boleh plan datang sini. Dengarnya nak bermalam di sini agak mahal. Mana tak mahalnya, tengok tempatlah kan. Kalau ada bajet lebih bolehlah kan sesekali menginap di sini. Kalau Fiza, datang sini sekejap pun jadi la. Memang damai sekali tengok suasana kat sini. Tapi yang tak mendamaikan, kat sini ada monyet liar. Jadinya, berhati hati dan jaga barang barang. Takut di ambil pulak sampai panjat pokoklah korang nak mengejarnya nanti.

With Love, Sihatimerahjambu

8 comments

  1. Saya pernah ke templer park ini..bermalam d sini..ada buat aktiviti dan berbbq sekali tapi time tuh tak ada kolam renang lagi..

    ReplyDelete
  2. cantiknya...
    kalaulah dapat deco rumah macam tu kan bagus!
    kalaulah...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. tmpt2 mcm ni mmg mahal sket..klu skali skala nk cari ketenangan bole je..cer fiza tgk tanah aina..cantikkkkk sgt..nyawan je

    ReplyDelete
  4. yang mahal tu memang kompom. afzal tengok rate harganya pun blh tahan, tapi suasana, tempat dan dekorasi memang terbaik la :D

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. Wahh lawanya. Saya ni stay je kat Rawang bertahun-tahun tpi tak pernah prgi lagi Templer Park tu. Haha :)

    ReplyDelete
  6. monyet liar?? kang kena kejar pulak.hahaha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.