Macaron Ice Cream Burger

Wednesday, January 06, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Satu lagi makanan baru yang sedang viral nampaknya kat facebook iaitu Macaron Ice Cream Burger @ Aiskrim Burger Macaron. Bijak bijak siapa yang mencipta menu ni. Biasa kita tengok macaron berintikan chocolate, peanut butter dan sebagainya. Kali ni macaron berintinkan aiskrim dan ditambah dengan topping kekacang yang sedap.

Menarik kombinasi semua yang ada pada aiskrim burger macaron ni. Mesti rasanya sedap dengan macaron yang rangup tu kan. Wow! Bilalah dapat merasa.

http://www.azhafizah.com/

 Comel je tengok aiskrim burger macaron ni
http://www.azhafizah.com/

Simple tapi rasanya mesti sedap!
http://www.azhafizah.com/

Setakat ni yang Fiza tahu hanya di jual oleh Negative Celcius. Aiskrim burger macaron ni di jual merata² dengan menggunakan food truck dan lokasinya sentiasa berubah².
http://www.azhafizah.com/
Sumber gambar dari fanpage negative celcius

 Untuk maklumat lanjut, klik fanpage di bawah 

Fanpage Negative Celcius

www.facebook.com/negativecelsius
With Love, Sihatimerahjambu

21 comments

  1. Bukan penggemar macaron tapi this one nampak sedap!

    ReplyDelete
  2. Alolololo comel sangat laaa nak makan pon sayang..Aci simpan tak ni Fiza kikiki

    ReplyDelete
  3. eh comel pulak dia buat ice cream letak dalam macaroon macam tu hehe

    ReplyDelete
  4. comel kan..macam2 makanan yang perlu untuk dicuba sekarang ni

    ReplyDelete
  5. kretip!
    kalau aida jumpa, pasti aida beli :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.