Design Header Blog Nazboat.com

Friday, January 08, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Design Header Blog Nazboat.com, latest artwork yang baru siap. Design simple atas permintaan customer. Mula mula letak beberapa gambar boat, tapi last last customer nak letak satu je gambar. So buat cara macam ni. Approved!

http://www.azhafizah.com/

Antara boat yang dijual serta perkhidmatan baiki boat yang ditawarkan :
15ft Pancung
17ft Pancung
19ft Pancung
18ft Seludang
19ft Seludang
22ft Seludang
20ft Seludang
21ft Seludang FRP Boat
24ft Seludang FRP Boat
26ft seludang FRP Boat
Canoe
Fish Pond
Tank Mandi Jenazah
Filter for Fish Pond
Repair
Laminate

Untuk Maklumat lanjut 

www.nazboat.com

With Love, Sihatimerahjambu

5 comments

  1. Erm...nice!
    kalau orang dah kreatif, buat apa pun nampak cantik...
    jeles i...

    ~Admin : My New Blogger~
    http://munirahmustafar84.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. pelik pulak fiza.padahal fiza reply dari email yang akak bg tu je..cer try tengok spam..takpun pm kat fb fiza je https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.