Bila Password Skype Cuba di Tukar Oleh Lain.

Friday, January 22, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Terkejut dapat email dari skype mengatakan "your skype account password has been changed". Eh bila masa pulak  tukar password ni. Last bukak skype pun ntah tahun bila. Tahun 2012 kot paling latest bukan skype tu. Gelabah kejap bila password skype cuba ditukar oleh orang lain. Siapalah punye kerja rajin sangat dok tukar password ni. Ada sesape pernah kena macam ni tak? Apa nak buat?

Fiza terus reset password dan ikut steps yang diberikan. Dah berjaya buat cuma masih belum dapat sign in sebab kena tunggu email dari skype untuk tindakan seterusnya. Harapnya takde yang dengki. Kotlah ada yang nak buat dajal chat or send apa apa dalam contact tu. Risau bila difikirkan. Ke ini hanya email spam or else.
With Love, Sihatimerahjambu

3 comments

  1. saya pun dah lama sngat tak online Skype

    sambil2 tu jom singgah blog saya

    ReplyDelete
  2. eh eh..mandai+ je hack acc orang. sy pernah kena tapi bukan skype la..blog huhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.