Ayah Pun Nak Masuk Syurga!

Friday, January 08, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Salam Jumaat, perkongsian untuk hari jumaat ni share gambar je la ye. Semoga pesanan dan nasihat melalui gambar ni dapat di manfaatkan sebaiknya. Manusia mana yang tak pernah buat silap tapi janganlah terus buat silap akan datang. Perbaiki diri, itulah sebaiknya.
http://www.azhafizah.com/
Sumber gambar dari facebook
Kesian ayah. Ayah pun nak masuk syurga! Itulah yang banyak berlaku sekarang ni kan. Peringatan untuk kita bersama. 
With Love, Sihatimerahjambu

7 comments

  1. agak terasa jugak ni.. inshaAllah 1 find day :)

    ReplyDelete
  2. Sian kat ayah :(. selalu memang ada je macam ni..harap kita selalu ingat apapun kita buat NIAT mesti kerana Allah dulu. supaya ayah suami saudara lelaki dan anak lelaki tu dapat ditarik bersama ke syurga. btw TQ for remind and sharing this Fizah.

    ReplyDelete
  3. terima kasih atas peringatan...
    ayah tetap lelaki pertama di mata anak-anak perempuannya ...Insya Allah

    ~Admin : My New Blogger~
    http://munirahmustafar84.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. mungkin si anak x faham.
    kena beri kefahaman dan didikan sempurna :)
    berat ekk tugas kita ni sbg anak, ibu, ayah...
    sama2 kena remind selalu.

    ReplyDelete
  5. selalu tgk kes camtu..dh kawen bru bertudung bertutup semua..sedih pulak teringat ayah :(

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.