Header Ads

Hadiah Top Komentator Telah diposkan.

Macam skema je tajuk ni. Takpe, itu je ayat yang rasa macam okay kot. Blur pulak nak pilih tajuk yang terbaik..Apepun, hadiah Top Komentator telah diposkan hari ni. Maaf menunggu lama yang sepatutnya di pos minggu lepas lagi. Harap² sampai dengan selamat tanpa kerosakan dan masalah dengan pos laju. Rasanya dah kira selamat sebab guna plastik prabayar yang ada bubble wrapped dalam tu. Jangan staff pos laju main campak je sudah le.



So ni tracking number ye. Harap suka dengan hadiah tu. Terima kasih semua sudi singgah sini dan meinggalkan komen. Ada masa Fiza jejak balas ye sebab sekarang tengah agak busy dan sempat jugaklah update sikit² dari sunyi sepi.

Juliana Johari - EP034982546MY
Muhammad Izzat Syahier- EP034982532MY
Syaliaty -EP080682645MY
Norfarizan - EP080682610MY

Dah sampai nanti jangan lupa bagitau ye. Terima kasih.

11 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.