Menu Simple Untuk Dinner

Sunday, March 08, 2015

Menu simple untuk dinner malam ni buat roti telur je. Biasanya buat roti telur letak cheese kat dalam roti tu tapi hari ni buat special sikit. Tumis bawang putih bawang merah potong dadu, masukkan isi ayam dipotong kecil,cili besar potong halus, timun potong dadu, letak black peper sikit.

Dah siap inti letak atas roti bersama slice cheese, kepitkan roti, salut telur dan goreng. Masa masak inti tu tak payah letak garam sebab nanti nak letak cheese dah masin. Dah letak black pepper pun dah okay dah. Sesekali makan bolehlah, jangan selalu ye


Takleh makan banyak..mual pulak sebab ada cheese. Makan satu je dah kenyang rasanya. Melting tengok cheese tu kan..heee.

21 comments

  1. Betul2 simple . .nak try buat laa ecok . .mesti sedap ni

    ReplyDelete
  2. Nampk sedap jee...cheese tu melting tgk...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila cheese melting tu yang rasa buat melting nak makan..hihi

      Delete
  3. Waaa sedapnyerrr nampak sodapp dan menyelerakan..

    ReplyDelete
  4. sedapnya...kreatif juga fiza ni ye..boleh try nanti

    ReplyDelete
  5. mencari resepi untuk perut kosong malam ni

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.