Waterproof Touchscreen Keyboard

Thursday, March 12, 2015


Agak agak kat Malaysia ada tak Waterproof Touchscreen Keyboard ni? Macam menarik je untuk digunakan. Kalau ada mesti agak costly juga. Yang menariknya bila guna keyboard touchscreen ni tak delah bunyi tap tap menaip lagi tu. Sound friendly namanya. Dah tu kalau kena air hanya perlu lap je. 

Memudahkan kerja pembuangan habuk habuk yang selama ni suka bersarang kat bawah keyboard ni kan. Sangat awesome tau kalau ada satu waterproof touchscreen keyboard ni. Nak satu nak nak satu!



16 comments

  1. Ada... diaorang letak keyboard cover atas papan kekunci tu... ihiksss... yang macam gambar fizah beri di atas ni, kalau ada akak pun nak...

    ReplyDelete
  2. Kalau ada kitew pun nak jugak..Bising bebenar keyboard yang duk ada ni.
    salam singgah
    http://afidahazmi88.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. wahhh,,,teknologi makin berkembang,,,huhuhu,,,keyboard pon touch skrin,,,hihih

    ReplyDelete
  4. Bestnye kalau ada jual kat Malaysia. Nak beli satu, so next time, cik semut, habuk semua dah tak boleh bermaharajalela :D

    ReplyDelete
  5. menarikk! xplu susah2 nak bersihkn habuk ^^

    ReplyDelete
  6. Kalau ada untung la sikit boleh la cover keyboard..

    ReplyDelete
  7. mesti mahal..kalau free nak la jugak..hahahah

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.