Header Ads

Latest Update
recent

Resepi Kacang Salut Tepung

Takde buat apa hujung minggu ni apakata cuba Resepi Kacang Salut Tepung yang mudah ni. Salah satu kudapan favourite Fiza. Sedap makan sampai tak sedar boleh habis makan sorang. Lagi sedap kalau ada rasa pedas² tu.

Tunggu rajin nanti baru cuba resepi kacang salut tepung ni.


Selamat mencuba. 

4 comments:

  1. selalu raya je jumpa kan...kalau nak buat kudapan untuk makan seharian pun boleh kan fiza...

    ReplyDelete
  2. Sedapnyer kudapan di waktu petang

    ReplyDelete
  3. biasanyaa waktu raya sokmo buat ni. hihihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.