Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Hadiah untuk Top 3 Komentator Januari dan Februari


Maaf ye hadiah untuk top 3 komentator Januari dan Februari Fiza tak sempat nak pos minggu lepas. Minggu lepas pun stok plastik pos laju yang berbayar tu habis pulak. So jumaat baru dapat beli. Semalam pulak minggu pertama so memang tutup.

Cadangnya nak pos esok tapi esok husband ada site visit kat Kuantan, terpaksa postpone pos hari selasa. Maaf ye sebab tak dapat nak post minggu lepas terpaksa pos minggu ni..adeshhh..jangan merajuk ye wahai sayang sayang.

Hadiah untuk Top 3 Komentator Januari dan Februari Fiza bagi hadiah ni..suka tak? Harap sudi terima hadiah yang tak seberapa dari Fiza ni sebagai penghargaan. Bolehlah guna atau simpan sebagai kenangan.


Hadiah untuk bulan March dan April..tungguuuu~ 

Post a Comment

10 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.