Cabinz Ecottage Retreat, Seremban

Friday, January 08, 2016

Cabinz Ecottage Retreat, Seremban satu lagi tempat menarik percutian mewah di Seremban. Bagi mereka yang sukakan alam semulajadi dan inginkan ketenangan serta suasana yang mendamaikan, boleh cuba bercuti di sini.

Speechless tengok tempat yang cantik macam ni. Apa lagi nak cakap selain mengagumi keindahan ciptaan Allah. 

http://www.azhafizah.com/

Pemandangan waktu malam yang juga cantik dan meriah dengan lampu. 
http://www.azhafizah.com/
Cabinz Ecottage Retreat, Seremban
Refresh, recharge and re-energize yourself here. Come with your family and friends to experience a cool night under the shimmering stars. Or organise a team outing for your company's colleagues. The pristine hill surroundings beckon any city-dweller who longs to get away from the daily rat race. Relax for a night or two before returning fully energized to face another boardroom battle. Cabinz Ecottage Retreat is your peaceful holiday eco retreat in Pantai Hill, next to the Berembun Forest Reserve. Located just 9km away from the Seremban city of Malaysia, these serene villas are situated on a hill 350 metres above sea level.
lengkap dengan swimming pool 
http://www.azhafizah.com/

Seronok betul bangun pagi dapat hirup udara segar dan nyaman. Dapat sekali pakej pemandangan cantik di luar bilik macam ni.
http://www.azhafizah.com/

Walaupun pandangan dari atas nampak biasa biasa tapi keindahannya dari dekat memang nampak mahal.
http://www.azhafizah.com/

Tempat tak besar mana tapi orang kata berbaloi bayar mahal sebab tak crowded dan selesa mungkin.
http://www.azhafizah.com/

Antara bilik bilik yang ada di  Cabinz Ecottage Retreat

Diamondhttp://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

Jade

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

Sapphirehttp://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

Ruby

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

Semuanya cantik cantik kan. Tapi memandangkan harga yang mewah selaras dengan percutian mewah tu, terbantut hajat den nak ke sana walaupun dekat.
http://www.azhafizah.com/
Sumber dari cariann google, website dan facebook Cabinz E cottage Retrea

Untuk maklumat lanjut

www.facebook.com/cabinz

www.cabinzecottage.com


7 comments

  1. wow best
    cepat2 anum masukkan dlm list

    ReplyDelete
  2. Phewww...seghonok gilerr weh fizah... Romantic haihhh

    ReplyDelete
  3. wahhhhh .. cantikknya....
    boleh tenangkan fikiran dekat sini ni..

    ReplyDelete
  4. wahh macam best jeee. malaysia ni pun banyak tempat2 best mcm kat luar negara rupanya hahaha

    ReplyDelete
  5. Tahu tempat ini tapi dari jalan besar di luar tak nampak apa,
    hutan jer....
    Nak masuk private property la pulok!
    Harga gulp! telan air liur dibuatnya.

    ReplyDelete
  6. wahhh..menarik..dan cntik pemandangn nyer...

    ReplyDelete
  7. pergi utk honeymoon pun cantekkk gak ni!!!
    thanks azhafizah


    ~Admin : My New Blogger~
    http://munirahmustafar84.blogspot.my

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.