Fridge Magnet Surabaya

Monday, September 07, 2015

Salah satu sourvenir dari Surabaya yang dibawa balik oleh husband, Fridge Magnet! Memang suka kumpul Fridge magnet ni. Pergi kemana² mesti kena beli satu sekurang²nya. Tandanya da pergi tempat tu. Tapi ada juga souvenir dari kawan². Kira best jugak kumpul walau tak pergi tempat tu pun.

setiap fridge magnet ada keunikan tersendiri. Kalau yang hitam tu belakang dia design untuk pembuka botol minuman. So kira 2 in 1. Perhiasan dan kegunaan dapur. Yang putih tu uniknya bentuk pinggan. Cantik kan!

fridge-magnet-surabaya

pstt....Ada sesiapa nak bagi fridge magnet lagi? hehehe

7 comments

  1. memang best kumpul fridge magnet ni..hehee

    ReplyDelete
  2. santekkkk..yg melengkung sket tu nmpk unik..mcm pinggan..

    ReplyDelete
  3. best nyer!
    aida pun fm collector yg tegar :)
    mr.asben takkan lupa beli kan aida fm kemana aje dia gi. or kalau kawan2 dia nak kursus oversea, fm la yg dia akan kirim.
    lovely!

    ReplyDelete
  4. ibu kite kat rumah sana suke kumpul fridge. hehe. unik

    ReplyDelete
  5. bestnye two in one, huhu~

    tak pernah lg dpt cmni, nakk satu, boleh? hahaha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.