IKEA Catalogue Giveaway

Monday, September 07, 2015

Suka deco² rumah? Rebut peluang dapatkan FREE Catalog IKEA 2016. Mana lah tahu kot takde idea nak deco rumah tu boleh refer catalog IKEA tu nanti. Ada 8000 copies untuk diberikan. Siapa cepat dia dapat. Macamana nak dapatkan?

ikea-catalogue-giveaway

Korang boleh like page IKEA Malaysia. Dan cari post berkaitan dengan IKEA Catalog Giveaway tu. Atau korang boleh klik sini>> 2016 IKEA Catalog Giveaway. Kemudian isi borang tu dah submit terus. Cuma isi nama dan alamat je. Tak susah pun. Siapa nak tu cepat²lah isi ye.

9 comments

  1. nak jugak mencuba..mana tau terpilih..hehe

    ReplyDelete
  2. good luck fiza.
    kebetulan ari ni umah baru aida pasang grill.
    so in shaa Allah akhir thn nanti cuti skola nak ajak mr.asben ke ikea.
    cari cari apa yg patut :)
    sgt suka brg nyer. praktikal. simple. kaler cantik.

    ReplyDelete
  3. tak sempat join, sobs..huhu,,all is gone ~

    ReplyDelete
  4. senangla nak shopping past ni katalog dah ada..:)

    ReplyDelete
  5. dah dapat.....hehehhe dah shopping till i drop pun

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.