Freebies Label/Tag/Sticker Fancy Shape #1

Sunday, September 13, 2015

Minggu lepas dah share round shape, this week Fiza bagi yang fancy shape sikitlah untuk DIY label, tag, sticker ni. Kot rajin nak DIY melabel barang dan rempah ratus kat rumah hujung minggu ni, boleh guna freebies template yang Fiza dah siap ni. Korang cuma perlu print, tulis by label dan tampal je. Senang kerja kan.

freebies-labeltagsticker-fancy-shape



2 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.