Dekorasi Bilik Anak Anak

Thursday, September 10, 2015

Tertarik dengan dekorasi bilik untuk anak anak ni. Bagi mereka yang mempunyai anak ramai bolehlah ambil idea dekorasi bilik anak anak macam ni. Tak perlu risau kalau takde bilik banyak kat rumah pun. Satu bilik dah mencukupi, yang penting kena pandai susun untuk menjimatkan ruang samada ruang kecil atau besar.

Selain jimat ruang, bilik nampak lebih menarik dan cantik. Bertambah seronok mereka ada bilik macam ni. Ruang kecik jadi lebih besar. Tapi selalunya semua ni custom made. Agak costly tapi berbaloi. Sedap mata memandang. So bolehlah amek idea ni kalau ramai anak nanti.

dekorasi-bilik-anak-anak

dekorasi-bilik-anak-anak

dekorasi-bilik-anak-anak

dekorasi-bilik-anak-anak

dekorasi-bilik-anak-anak

dekorasi-bilik-anak-anak

dekorasi-bilik-anak-anak

dekorasi-bilik-anak-anak

dekorasi-bilik-anak-anak

dekorasi-bilik-anak-anak
Sumber dari facebook

Tapi dah besar sikit kena ajar anak tidur berasingan pulak ye antara lelaki dan perempuan. Tak boleh dah lah nak berkongsi bilik. Tapi kalau sama jantina takpe, boleh share bilik macam ni sampailah besar. Eh, tapi dah kahwin kena ada bilik sendiri jugaklah. Lepas dah ada bilik sendiri, kita deko lain pulak.

7 comments

  1. cantik. ruang tak de besar mne tapi nampak luas

    ReplyDelete
  2. cantikkk semua nampak kemas jer lawaaa :)

    ReplyDelete
  3. SubhanaAllah cantiknyaaaa.. dapat bilik camni untuk diri sendiri, dah rasa perggghhhh.....

    ReplyDelete
  4. anak aida 3 aje.
    kakak2 share :)
    ijat room alone hi hi hi...

    ReplyDelete
  5. semalam p IPC tgk pameran perabot bilik...punya la lawa bunker budak2 depa jual.....

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.