Freebies Label Tag/Sticker Round Shape

Sunday, September 06, 2015

Minggu lepas dah share design Label Tag/Sticker bentuk segiempat yang agak fancy. So minggu ni nak share yang bentuk bulat/round shape. Boleh tampal kat botol² atau file. Comel juga bentuk bulat ni kan. Boleh download dan ikut tutorial yang Fiza dah berikan kat bawah entry ni.

freebies-label-tagsticker-round-shape
freebies-label-tagsticker-round-shape

Untukk background yang gelap boleh guna liquid paper untuk tulis tapi kalau ade pen warna putih pun cantik jugak tulis.




3 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.