Gaya Si Bunting Bersantai

Monday, September 14, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Amboiiii..bersantai sangat si bunting ni tau. Seronok bersantai nampak. Tak dapat di kenalpasti berapa bulan sudah. Tahu² je dah berisi rupanya. Bila balik kampung MIL memang anak bulus jadi mangsa bulian je la. Bila dah bunting ni kenalah manja² dan belai lebih sikit. Ini kali ke empat QiQi bunting tapi pertama dan kedua takde rezeki anak sebab mati selepas beranak. 

Cuma yang ketiga je selamat. Itupun seekor je la selamat. Harapnya kali ni dapat rezeki anak lebih dan selamat sebab sekarang dorang mengamalkan makan vitamin. cewahhh dah macam manusia pulak makan vitamin. Ye la, nak bagi kandungan tu sihat² je.

Tengok muka dia ni..tak larat sangat nak melayan orang. Kena buli pun pasrahhh..

gaya-si-bunting-bersantai

 Nanti dah sarat, confirm tidur gaya kuak lentang pulak.
gaya-si-bunting-bersantai

Kita pulak yang tak sabar nak menunggu kelahiran baby comel QiQi ni.
With Love, Sihatimerahjambu

14 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.