Catalog IKEA 2016

Wednesday, September 23, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Catalog IKEA 2016 dah selamat sampai semalam selepas join IKEA Catalogue Giveaway awal bulan september hari tu. Dapatlah cuci mata tengok dekorasi rumah dari IKEA yang cecantik ni. Ada rezeki lebih dapatlah tambah dekorasi rumah. Kalau takde, kita tengok je la. Kot ada bajet untuk buat ala² IKEA pun boleh juga kan. Bak kata ikut bajet dan ikut citarasa sendiri.

catalog-ikea-2016

Bukan dekorasi je menarik. Gambar dalam katalog pun menarik sangat. Cuba tengok cover catalog ni. Menarik dan tertarik. Ada yang dah apply ke aritu? Dah dapat belum? Kalau yang berdekatan dengan IKEA okaylah boleh dapatkan kat IKEA je bagi yang jauh ni mengharapkan posmen je menghantar..By the way, thanks IKEA untuk catalog ni.

Marilah kita berkira² nak beli apa.
With Love, Sihatimerahjambu

5 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.