Header Ads


Drama London With Love

London With Love, drama bersiri Sooka Originals lakonan Janna Nick, Andi Bernadee, Norreen Iman, Rosix Omar dan ramai lagi. Drama London With Love episode 1 disiarkan secara eksklusif hanya di platform penstriman Sooka.my pada 10 Jun 22022. Boleh langgan serendah RM15.90/sebulan

drama london with love sooka full episode

DRAMA LONDON WITH LOVE

Mula siaran : 10 Jun 2022
Siaran TV : Sooka.my
Pengarah : Janna Nick
Produksi : JN Studios & Entertainment Sdn. Bhd

PELAKON LONDON WITH LOVE

Janna Nick
Andi Bernadee
Norreen Iman
Rosix Omar
Aiman Nasir Wayne

Penampilan khas : Hairul Azreen dan Adrian Teh.

SINOPSIS LONDON WITH LOVE

Mengisahkan 3 persahabatan Fifi, Kiki dan Didi teruji di hari terakhir mereka di London, kehadiran seorang lelaki mengeruhkan lagi keadaan.

16 comments:

  1. Siapalah agaknya lelaki yang mengeruhkan keadaan tu..?

    ReplyDelete
  2. Mcm best jer, sejak tgk drama bisik2 gelora norren berlakon minat pulak tgk cerita yg dia ada, hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok trailer dia macam menarik. Dia berlakon okay sangat kan

      Delete
  3. Macam-macam platform dah sekarang ni. Sekarang ni layan NSL kat sooka.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah kak. Banyak pilihan boleh tengok secara online je senang.

      Delete
  4. Wahhhh, ada Norreen la... hehe.. suka tengok dia berlakon..

    ReplyDelete
  5. Wah.. gandingan Janna Nick dengan Andi bernadee.. Mesti best..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.