Header Ads


Telefilem Manja Jumpa Siput

Telefilem Manja Jumpa Siput dibintangi pelakon Hafidz Roshdi, Ezzaty Abdullah dan ramai lagi bersiaran pada hari Sabtu, 11 Jun 2022 jam 9:00 malam di Panggung RTM TV1.

tonton manja jumpa siput tv1 full movie live

TELEFILEM MANJA JUMPA SIPUT

Waktu Siaran : Sabtu, 11 Jun 2022, jam 9:00 malam
Rangkaian : Panggung RTM TV1
Penulis Skrip : Zabidi Mohamed
Pengarah : Dato’ Jurey Rosli
Produksi : New Line Film Sdn Bhd

PELAKON MANJA JUMPA SIPUT

Amina Najihah
Hafidz Roshdi
Farah Ahmad
Ezzaty Abdullah
Shafiz Sumari
Miera Sheikh
Lizart Rashid

SINOPSIS MANJA JUMPA SIPUT

Mengisahkan tentang seorang guru masuk ke perkampungan Orang Asli untuk memujuk seorang muridnya kembali ke sekolah setelah lama ponteng.

10 comments:

  1. kalau tengok pelakonnya tu mesti best telefilemnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gabungan pelakon baru dan lama, jalan cerita best mesti best ceritanya.

      Delete
  2. Mesti cerita ni sensitif kan..kot tiba2 habuk masuk mata..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam je kan. Kisah kehidupan mereka yang hidup susah.

      Delete
  3. menarik cerita ni.. jrg ada jalan cerita macm ni

    ReplyDelete
  4. Menarik kisah guru.. tengah bersiaran now.. huhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.