Header Ads


Drama Gerak Khas Undercover Musim 2

Drama Gerak Khas Undercover Musim 2 kembali memperjuangkan keadilan! Gerak Khas Undercover Musim 2 episod 1 mula bersiaran pada hari Jumaat 24 Jun 2022, jam 10:30malam eksklusif hanya di TV3 dan platform digital iQiYi.

Tonton drama Gerak Khas Undercover Musim 2 live streaming online di www.tonton.com.my/live/tv3

gerak khas undercover musim 2 gerak khas

baca juga : Gerak Khas Undercover

DRAMA GERAK KHAS UNDERCOVER MUSIM 2

Mula siaran : 24 Jun 2022
Waktu Siaran : Jumaat, jam 10:30 malam
Siaran TV : TV3, iQiYi
Pengarah : Faizal Yusof
Produksi : Skop Productions Sdn Bhd

PELAKON GERAK KHAS UNDERCOVER MUSIM 2

Erra Fazira sebagai Jeslina
Datuk Aaron Aziz sebagai Zaki
Datuk Seri Eizlan Yusof sebagai Zamri
Raja Afiq sebagai Malek
Elizabeth Tan sebagai Elly
Ruzana Ibrahim sebagai Rita
Salina Saibi sebagai Salina
Farid Amirul sebagai Lim
C. Kumaresan sebagai Kumar
Sheera Iskandar sebagai Asp Sheera

SINOPSIS GERAK KHAS UNDERCOVER MUSIM 2

Memaparkan tentang cabaran anggota undercover mendekati dalang sindiket jenayah dalam menjalankan tugas risikan dan penyamaran.

Rita (Bahagian I)
Zailan ditahan kerana disyaki terlibat dengan satu sindiket yang sedang diburu polis. Rita cuba mendapatkan maklumat daripada rakan Zailan tapi penyamarannya terbongkar atas kesilapan Lim.

6 comments:

  1. tak pernah pulak tertengok gerak khas sekarang. ingatkan dah takde lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila dah beralih ke TV3 ni nampak berbeza sikit kan. Masih ada lagi

      Delete
  2. Besttt.. Yang pertama nya ada Rosyam Noor... Hehe.. Boleh layan next musim nih

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.