Ranking Alexa azhafizah.com September 2015

Wednesday, September 30, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Ranking Alexa azhafizah.com September 2015 jatuh teruk menjunam² angkanya makin banyakkkk. Seram pulak tengoknya. Gara² tak konsisten update blog dan topik tak bagus. Inilah padahnya. mood raya terlebih sudah. Nak sedih pun tak boleh. Yang bolehnya terus berusaha je. Itu je la jalan penyelesaiannya untuk baik pulih rekod pencapaian blog sendiri ni.

Ada blogger yang tak kisah pasal ranking ni. Tapi bagi yang kisah, usaha selagi boleh ye. Bila nampak tanda merah tu memang sedih, tandanya performance ranking blog menurun..huwaaaa~


Macamana performance blog korang? Biasalah kan ada naik dan turun, lumrah. Mana yang perlu kita usaha untuk perbaiki tu teruskan usaha. Okay? Walaupun rekod makin merundum, kena catat jugak untuk rekod sendiri.

Januari 2015
Global Rank : 154, 886
Rank In Malaysia : 1, 433

February 2015
Global Rank : 211, 520
Rank In Malaysia :

March 2015
Global Rank : 314, 544
Rank In Malaysia :

April 2015
Global Rank : 451, 760
Rank In Malaysia : 5, 029

May 2015
Global Rank : 336, 288
Rank In Malaysia : 1, 724

June 2015
Global Rank : 272, 289
Rank In Malaysia : 2, 021

July 2015
Global Rank : 250, 493
Rank In Malaysia : 3, 144

August 2015
Global Rank : 298, 427
Rank In Malaysia : 2, 793

September 2015
Global Rank : 396, 828
Rank In Malaysia : 7, 181


Check rank Blog >>www.alexa.com
With Love, Sihatimerahjambu

6 comments

  1. all best best sis... insyaaAllah akan naik nanti next month...

    ReplyDelete
  2. okay laa tu kak fizah. blog kak fizah best lah.cantik pulak tu hehehe

    ReplyDelete
  3. samalah dgn kak Alycia.. junam2 smpai nmpak byk nombor kosong2 hehe...

    ReplyDelete
  4. naik turun ajer rangking kita nie.... semoga terus bertambah baik

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.