Make Up Murah Belladonnawardrobe

Tuesday, September 08, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Terpersona dengan hasil make up menggunakan MN foundation 3 colours yang cantik menawan tu. Dah kira jadi viral make up dah kan. Makanya terjebak membeli make up stuff yang baru. Ramai juga Fiza tengok yang jual online. Tapi since macam nak jimat kos pos so surveylah area berdekatan.

Finally jumpa jugak instagram Belladonnawardrobe area Seremban. Macam² ada jual termasuk baju. Tapi Fiza cuma beli MN foudation 4 colours, kissproof lipstick, foudation brush dan MN eyebrow 2 in 1. Semua ni bawah RM50. Siap sekali dia hantar depan pintu rumah. COD area seremban je la. Nak pos pun boleh. 

make-up-murah-belladonnawardrobe

Service sangat okay. Reply pun cepat dan senang berurusan. So kalau korang rasa nak memborong barang make up, nak tahu harga atau nak cuci mata pun terjah link instagram kat bawah ni. Confirm rambang mata punya.*kalau korang suka make up lah

instagram :belladonnawardrobe

Jangan lupe mention nama blog Fiza ye..tapi takde diskaun kalau mention pun..tapi kalau mention lagi bagus :p
With Love, Sihatimerahjambu

12 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.