Budak Kecil Yang Berbakat dan Berani

Monday, September 21, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Kagum dengan budak kecil yang berbakat dan berani ni. Berbakat menjadi model bergambar bersama haiwan yang boleh dikatakan agak risiko jugak kalau tak kena gayanya. Nampak serasi dan gambar pun nampak cantik dan semulajadi mesra alam.

Kalau Fiza ni nampak katak kecil pun berlari, inikan nampak besar gini. Memang taklah!
budak-kecil-yang-berbakat-dan-berani








Gambar ni paling win sebab nampak cantik sangat ko dik! Memang berbakat jadi model
Sumber gambar dari facebook
Kalau Fiza ni satu pun tak berani nak buat. Korang berani?

With Love, Sihatimerahjambu

2 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.