Free Sample | Innisfree Jeju Sparkling Mineral Special Kit Shopping di Althea

Thursday, October 18, 2018

Fuhh..tak habis-habis lagi entri Althea beauty haul Fiza kan. Haruslah melebarkan sayap bila dah bergelar Althea Angels ni. Ini last item daripada unboxing Althea beauty haul 4.0 awal bulan September yang lepas. Masa unboxing, Fiza perasan ada 1 item terlebih. Eh, macam takde pula masuk bakul masa shopping tu.

Then Fiza emailkan pada Althea team dan mereka kata satu item tu iaitu Innisfree Jeju Sparkling Mineral Special Kit free sample. Free sample tu diberikan secara random. Jadi, kalau dapat tu dikira bertuah lah. Pada mulanya Fiza ingatkan free gift sebab lewat hantar parcel Fiza. Kira rezeki jugalah tu. Boleh juga mencuba dan tambah beauty haul Fiza.

Innisfree Jeju Sparkling Mineral Water Set

Contains a high carbonic acid and nourishing mineral content from the sparkling mineral water found in Sanbang Mountain on Jeju to deliver hydration deep into the skin, like filling it with moisture from inside

Apa yang Fiza dapat dalam kit ni adalah :
  • Jeju sparkling mineral skin 15 ml
  • Jeju sparkling minerallotion 15 ml 
  • Jeju sparkling mineralcream 10 ml 

Disebabkan Fiza belum sempat nak cuba lagi. Jadi, entry pendek je la untuk penutup Althea Beauty Haul 4.0. Lepas ni Althea Beauty Haul 5.0 dan 6.0 baru je mendarat. Kau orang berminat dengan K-Beauty Products, haruslah terjah Althea Korea. Banyak produk yang best, selamat digunakan dan harga berpatutan. 

2 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.