Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Biskut Gery Saluut Malkist Chocolate


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Sebelum ni viral di facebook pasal biskut Gery Cheese. Orang lain dah merasa tapi rezeki Fiza lambat sikit baru ni la dapat merasa. Itupun sebab ternampak ada jual kat Mydin. Sebelum ni mencari juga tapi tak terjumpa. Bila dah ada depan mata memang ambil terus la. Jangan lepaskan peluang orang kata. Ye, lansung tak lepaskan peluang. Tapi sayang, yang cheese takde. Cuma ada Biskut Gery Saluut Malkist je.

Takde yang cheese pun takpelah. Janji dapat rasa biskut Gery coklat pun boleh. Sampai rumah terus buka dan rasa biskut Gery ni. Punyalah tak menyabar nak rasa. Fiza beli jenis packaging yang kecil. Dah saiz tu je yang ada pun. Okaylah kan untuk yang nak merasa. Nanti beli yang packaging besar kalau tak sedap, tak makan membazir pula. Untuk packaging saiz kecil ni RM3.90.

Biskut Gery Saluut Malkist Chocolate

Inilah rupa biskut Gery Saluut Malkist Chocolate. Pada bahagian atasnya ada taburan gula. Ala, macam biskut gula tu la. 

Biskut Gery Saluut Malkist Chocolate

Cuma perbezaannya ada bersalut coklat pada bahagian belakang. Belek punya belek, boleh je buat sendiri biskut Gery ni. Beli je biskut gula dan salut coklat. Mudah je kan sebenarnya. Kalau nak rasa yang cheese, boleh guna resepi biskut Gery Cheese yang Fiza dah kongsikan sebelum ni. 

Biskut Gery Saluut Malkist Chocolate

Setakat ni, Fiza belum cuba lagi resepi tu memandangkan tekak belum rasa nak makan lagi. Lagipun, sekarang Fiza dalam fasa cabaran kurus. Jadi, kena elakkan la makanan snack yang kaya dengan coklat dan manisan ni. Biskut Gery Saluut Malkist Chocolate ni pun Fiza makan sebelum cabaran kurus. Kalau ambil masa cabaran, memang tak menjadi la projek kurus dan sihat Fiza tu kan.

Kalau yang belum merasa dan mencari-cari kat mana nak beli, cuba cari di Mydin atau peniaga online yang menjual biskut Gery. Fiza tengok sekarang masih ada yang menjual. Betul-betul hebat kuasa viral zaman sekarang ni. Bila dah viral, semua berebut nak dapatkan.Fiza pun tak ketinggalan. Bila dah merasa, okay setakat itu sahaja sebab pada Fiza biasa-biasa je rasanya. Kalau sedap, confirm repeat beli. Mungkin biskut Gery cheese lagi sedap kot.

With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
12 Comments
Share :

12 comments:

  1. MMG TAK SEDAP PUN ... HAHAH TP MKN CICAH AIR SEDAP JG SEBENARNYE ....

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kena cuba gak la nanti makan yang cheese nampaknya

      Delete
  3. assalamualaikum fizah...mmg sedap biskut ni...yg bercheese tu mama suka sgt...

    ** Mama Maszull


    ReplyDelete
  4. sabah rm 3.50 utk coklat ni, cheese mgkin sedap bg pgemar cheese tp ju minat gery jenis kelapa, sedap sangat! =D

    ReplyDelete
  5. ishhh kena cuba nihh. selalu sgt nampak orang makan bskut nihhh.

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!

DISCLAIMER


All content provided on this azhafizah.com blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of azhafizah.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

Blog Comments Policy

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to :
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually

This privacy policy statements is made on [January 23, 2017] and may have a change on the futures with or without notice. You should read this privacy policy on this page on the futures when updated.

[name=Azhafizah Md Nor] [img=https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/14448782_10210636189243803_7128433474369868727_n.jpg?oh=4425e5a9103abc1ff3665fd0f83feec3&oe=58F1F071] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Blog Sihatimerahjambu

Follow @azhafizah.mdnor