Ranking Alexa Azhafizah.com December 2016


Kecewa! Kecewa! Kecewa! Ke laut sangat ranking alexa azhafizah.com bulan December ni. Haihh...apa nak jadi entah. Mengeluh pun tak berguna kan. Mungkin silap strategi lah ni. Mohon cari guru lepas ni Puan Fiza. Berguru kan encik google tak tahu mana nak ikut. Turun ke naik tetap update untuk performance blog setiap bulan dalam tahun 2016.

Nampaknya bulan ni terpaling teruk kot? Adakah disebabkan tukar template baru? Jeng jeng jeng.. Mungkin ya dan mungkin tak. Tak arif bab ranking alexa ni selain sekadar tahu check naik turun ranking tu je. Tanda merah tu masih merah tak mak ko hijau pun. Sadis! Nak tak nak terimalah hakikatnya  ranking yang mendukacita kan untuk bulan terakhir 2016. Penutupan yang sedikit menyedihkan. huwaa...


Menangis pun tak berguna. Jadi, tahun depan keep fighting!

Statistik Ranking Alexa www.azhafizah.com 2016

January 2016
Global Rank : 417, 974
Rank in Malaysia : 2, 589

February 2016
Global Rank : 378, 627
Rank in Malaysia : 3, 818

March 2016
Global Rank : 362, 097
Rank in Malaysia : 2, 983

April 2016
Global Rank : 432, 991
Rank in Malaysia : 6, 230

May 2016
Global Rank : 468, 731
Rank in Malaysia : 4, 594

June 2016
Global Rank : 524, 947
Rank in Malaysia : 4, 485

July 2016
Global Rank : 432, 309
Rank in Malaysia : 3, 297

Ogos 2016
Global Rank : 453, 040
Rank in Malaysia : 4, 919

September 2016
Global Rank : 474, 433
Rank in Malaysia : 4, 617

October 2016
Global Rank : 525, 454
Rank in Malaysia : 5, 913

November 2016
Global Rank : 512, 989
Rank in Malaysia : 5, 039

December 2016
Global Rank : 556, 969
Rank in Malaysia : 7, 910

Check rank Blog >>www.alexa.com

with love,
Sihatimerahjambu

Comments

  1. banyak perbezaan tu kan... xpe usaha lagi fiza!

    ReplyDelete
  2. Kira hebat dah tu Alexa ranking Malaysia bawah 10k.. saya punya ranking lagi ke jauh ke lautan artic.. no rank kot hehe -- RosIbrahim.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.