Pageviews Blog Sihatimerahjambu Dah Cecah 16 Juta

Thursday, December 08, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera


Kalau tak silap last update untuk pageviews blog sihatimerahjambu masa pageviews 11 juta ke 12 juta entah. Lepas tu tak menyempat nak tengok performance blog sendiri berapa banyak naik pageviews setiap bulan. Yang tahu, traffik agak merundum akhir-akhir ni gara-gara banyak menyepi seketika. Kejap ada entri kejap takde. Macam biskut chipsmore.

Alang-alang dah terperasan nampak nombor pageviews dah bertambah cecah 16 juta , terus print screen buat entri. Okaylah tu kan sesekali selit entri kehebatan blog sendiri. Semua blog hebat dari segi macam-macam. Setiap blogger ada aura masing-masing. Sila yakin dengan blog sendiri ye. Tak boleh nak update selalu entri macam ni nanti kena kecam. Biasalah kan lumrah dunia blogger. Ada yang membenci ada yang suka mencari kesalahan. Shuhhh..abaikan semua aura negatif tu. Malas kot Fiza nak fikir. Tetiba rasa rindu dengan dunia blogging zaman mula berblog dulu. Skang dunia blogger dah macam dunia artis. Wow! But still...Fiza masih lagi bekerja belakang tabir. That's me! Sesekali baru muncul.

Eh, terbebel banyak pulak kan. Sambung semula cerita pageviews ni. Fiza tak pasti berapa lama ambil masa untuk naik sampai 16 juta ni. Pelik juga walaupun traffik merundum. Mungkin ambil masa lebih sikit kot. 



Sangat berpuas hati bila pageviews makin bertambah banyak. Siapalah yang tak seronok kan. Walaupun ada yang kata "ala, setakat pageviews dari view blogspot je, bukan dari google analytics pun". Ermm..tak kisahlah dari mana sekalipun yang penting tetap happy dengan penambahan jumlah pageviews tu. Selain akan datang bertambah dapat job advertorial, dapat satu kepuasan untuk diri sendiri. Bertungkus lumus berusaha lagi lepas ni menulis entry ye semua. Semua blog pun boleh berjaya.

With Love, Sihatimerahjambu

24 comments

  1. tahniah fiza..

    hebat..

    cntikla makin cntik blog fiza.. suka jns cmni..

    ReplyDelete
  2. Wahh blog dah berwajah baru.. Baru senang nk bukak blog fiza.. kalau dulu lambat gile nk loading.. hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah fiza! keep on blogging.. cantik blog dahhh!

    ReplyDelete
  4. Wow.. 16 juta pound sterling... ehh..ehh.. silap.. 16 juta pageviews... hihihi tak tercapai saya dibuatnya.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow..kalau dapat 16juta pund sterling pun okay jugak tu.
      semua blogger boleh dapatkan pageviews macam ni :)

      Delete
  5. wahhh! dah 16 juta?? hebatnya. sharelah tips macam mana dapat PV macam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa je tu..belum lagi blogger otai punya PV. saya takde tips just update blog macam blogger lain. :)

      Delete
  6. woww tahniah. blog yg sangat berinformasi. that y i like ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak..biasa biasa je kak.Takde informasi sangat pun =__='

      Delete
  7. FUYOOO.. SHARI JE 27K PV.. TBAIK LA.. AKAK NAK TIPS :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..Tips dia cuma update entry macam biasa sebab me tak de tips yang specific. ping entry pun kurang =__='

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.