Ranking Alexa Azhafizah.com Julai 2016

Sunday, July 31, 2016


Baru berkesempatan nak update blog untuk hari ni. Macam biasa rutin bulanan kena update ranking alexa azhafizah.com untuk bulan Julai 2016. Walaupun jarang berupdate tapi ranking meningkat untuk bulan ni. Tepuk tangan untuk diri sendiri. Bangga kejap. Padahal sebelum ni dah fikir, kalau kurang update, lagi menjunam jatuhnya. Rupanya tak! Suka tau kalau macam ni. Lepas ni tak yah nak beria update sangatlah kan.

Ehhh..takde mana macam tu. Jangan selesa sangat bila dah naik sikit pun. Usaha tetap usaha. Bila ranking naik ni pun dah cukup suka hati. Ubat gembira untuk seorang blogger. Kan? Haihh..bila lah nak capai ranking bawah 1000 dalam Malaysia ni kan. Dulu boleh, sekarang jauh nak kejar angka tu. Harap tercapailah hendaknya. 

Seronok bila nampak tanda hijau ni menandakan ranking blog ada peningkatan sebanyak 11, 605. Banyak juga naik tu kan. Tahniah untuk blog sendiri. Jom kita berusaha untuk tingkatkan prestasi blog sendiri. Nanti, diri sendiri juga yang dapat untung kan.



Statistik Ranking Alexa azhafizah.com January 2016 - Julai 2016

January 2016
Global Rank : 417, 974
Rank in Malaysia : 2, 589

February 2016
Global Rank : 378, 627
Rank in Malaysia : 3, 818

March 2016
Global Rank : 362, 097
Rank in Malaysia : 2, 983

April 2016
Global Rank : 432, 991
Rank in Malaysia : 6, 230

May 2016
Global Rank : 468, 731
Rank in Malaysia : 4, 594

June 2016
Global Rank : 524, 947
Rank in Malaysia : 4, 485

July 2016
Global Rank : 432, 309
Rank in Malaysia : 3, 297


Check rank Blog >>www.alexa.com






5 comments

  1. terbaik akak !!
    selamat malam..syira lokman singgah sini nak bisik bisik...hehehe..nantikan giveaway di blog syira lokman tau ! tak lama je lagi..tunggu :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah akak .. ada peningkatan. Saya jauh lagi nak capai tahap macam akak. Huhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.