Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Design Watermark Redscarz



Dalam mood raya ni Fiza selitkan lagi pasal design ye. Nak update portfolio punya pasal ni. Kalau ada yang bosan mintak ampun ye. Boleh klik cerita lain yang lagi best dalam blog ni. Update sikit je design untuk watermark Redscarz yang mana design asal adalah idea dari redscarz sendiri.

Dari apa yang dilukisan tu, Fiza lukiskan semula dan jadikan watermark yang sebenar. Walaupun hanya perlu lukiskan, cantikkan dan ubah mana yang perlu tapi masih ada cabaran juga nak menyiapkannya. Nampak simple tapi ambil masa juga tau! Siapa kata design tu senang walaupun dah ada lakaran. Cuba buat sendiri senang ke tidak.

Kali ketiga dah berurusan dengan redscarz. Alhamdulillah masih mempercayai dan masih berminat untuk menggunakan perkhidmatan dari Fiza. Dan inilah hasil kerja yang dah siap. Cantik pulak tengok kombinasi warna ni. Macam logo superhero pulak dah.



Terima kasih order!
www.redscarz.com

Post a Comment

3 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.