Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Kad Raya Dari Blogger Syeeda



Tahun ni agak kurang koleksi kad raya yang Fiza dapat. Tak ramai yang memberi. Fiza pun tak dapat nak kirimkan kad raya tahun ni sebab tahun lepas ramai yang tak dapat kad raya yang Fiza kirimkan. Ntah mana lah posmen tu campakkan. Jadi, tahun ni Fiza buat e-card dan boleh berjimat sikit untuk persiapan raya. Lagipun buat e-card lebih mudah dan lebih cepat untuk di hantar.

Tapi Fiza kagum dan hargai pada mereka yang masih mengekalkan tradisi menghantar kad raya. Kalau dulu-dulu kad raya ada bermacam design. Paling suka design kartun-kartun tu. Sekarang ni dah buat design kad raya sendiri. Limited edition lagi tu. Tu yang buat tambah lagi menarik.

Terima kasih buat blogger Syeeda sudi kirimkan kad raya untuk Fiza. Paling seronok sebab dapat kad raya yang Fiza design kan untuk Syeeda. Alhamdulillah selamat sampai ke tangan Fiza walaupun dah raya.



syeedasaniey.blogspot.com

Post a Comment

2 Comments

  1. caniknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. akak pun sama jugak..xbanyak dapat kad raya...tapi oklah tu kan..ada jugak kad raya ..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.