Siap Bungkus Hadiah Top Komentator Julai & Ogos

Thursday, September 10, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Settle siap bungkus hadiah untuk top komentator Julai & Ogos, tunggu masa nak pos je. InshaAllah akan diposkan hari ni dan nanti Fiza akan inform dan berikan track number ye. Maaf ye sebab kelewatan beberapa hari. 

Harap sampai dengan keadaan yang baik. Tolong ye abng posmen handle with care.
siap-bungkus-hadiah-top-komentator

Siapa nak hadiah, jadilah top komentator September & October pulak ye. Kalau nak, kena rajinlah mengomen kat blog ni. hehe.. Kalau tak komen pun takpe, sudi singgah pun dah kira supports dah tu. Terima kasih semua.

Updated:
Track number
Nona sani EH057193303MY
Juliana Johari EH057193422MY
Nurazizah EH057193453MY
With Love, Sihatimerahjambu

11 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.