Recycle Bekas Scented Candle

Friday, April 03, 2015


Bekas scented candle ni dah penuh satu balang kaca ni. Buat masa ni simpan letak kat hall sebab masih lagi bau wangi tu. Sayang nak buang. Agak² boleh tak nak recycle bekas scented candle ni? Nak dibuat ape ye? Ada idea tak?
recycle-bekas-scented-candle


Nak buat lilin semula memang taklah, prefer beli je nanti ntah bau ape yang jadi..pingsan! Kalau takde idea sangat ni tunggu bau hilang sikit pastu kalau malas sangat terpaksa buang le jawabnya kan.

Opss..short entry petang ni.



13 comments

  1. google!! hehehe...entah ek..tak tau nak buat ape...lepas habis bau dah boleh buang la fiza...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah google tapi xde..sayang nak buang sebab bau masih wangi..heeee..selalu mmg orang buang je kan..hihi..terlebih rajin lak kita ni

      Delete
  2. Replies
    1. ye lah kan Sally tapi tu lah dah banyak gini terfikir pulak nak buat apa.

      Delete
  3. BUAT BEKAS POURI, hoho~
    tp kalau rse menyemak, silalah buang saje, opss.jgn buang...kumpul brg2 untuk dikitar semula...bg apek tu, dpt la duit,haha~ nanti leh wt entri kitar smula :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa..okay jugak tu kan..buat porpurri atau jual saje.menarik idea tu ..Terima Kasih :)

      Delete
    2. kumpul same brg2 lain yg x leh nk gune atau mls nk gune lg. kitar semula....

      untung2 duit poket tmbah even brpe sen je ponggg..... rezeki tuuu..heheeee~
      atau bg kat mkcik2 yg nk tmbh duit poket..mkcik cleaner ke..ade ler bnde dy buat tuu..heee~
      :) :)

      Delete
  4. nk buang rase syg.. nk recycle xde idea.. haha..
    sudahnye buang jgk ni. huhu..

    ReplyDelete
  5. Hehe klau dah kreatif tu buat apapon cantik kan fiza..hehe

    ReplyDelete
  6. Buat hiasan guna benang tebuk tgh2..pastu leh gantung kt luar umah hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.