Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

DIY Wangian Untuk Dalam Rumah

DIY Wangian Untuk Dalam Rumah paling mudah nak buat. Modal tak banyak mana pun. Cuma perlukan kerajinan sikitlah nak buat. Nama pun Do It Yourself! Bahan bahan yang diperlukan daun pandan dan juga perfume. Nak lagi menarik tambah lah bunga² yang berwarna sikit. Perfume tu ikut suka lah nak guna perfume jenis apa. 

Daun pandan potong halus² kemudian campurkan perfume sikit. Dah siap! Memang rasa fresh je bau dalam rumah. Jimat sikit guna febreze gitu. Kira macam potpuri lah atau lebih dikenali dengan bunga rampai. Kalau kebiasaanya orang buat letak dalam hantaran tapi sekarang rasanya orang dah tak buat dah kot. So kita buat letak dalam rumah je la.

Paling jimat paling mudah yang penting wangi! Siapa rajin boleh buat ye.

Post a Comment

13 Comments

  1. Wah. Boleh cube ni. Huhu. Mudah je pon. Brg pon sng dpt. Hehe tq for sharing. :)

    ReplyDelete
  2. Simple kan.. Jimat pun jimat..

    ReplyDelete
  3. Waaa...simpel je, mmg daun pandan wangi sgt...

    ReplyDelete
  4. insyaallah blh laa cuba buat sdiri nnt

    ReplyDelete
  5. suka sangat bau bunga rampai.. macam bilik pengantin je bau.. hihi..

    ReplyDelete
  6. eh betul jugak kan lagi jimat....

    ReplyDelete
  7. wangii.. hr2 malam pertamaaa... huahuaaa~
    klu rajin bole la..sekali sekala..huhu..tkdela asyik bau minyak kapakkk je... haha =P

    ReplyDelete
  8. baru lah rasa macam nak duduk dalam rumah je

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.