DIY Wangian Untuk Dalam Rumah

Monday, April 27, 2015

DIY Wangian Untuk Dalam Rumah paling mudah nak buat. Modal tak banyak mana pun. Cuma perlukan kerajinan sikitlah nak buat. Nama pun Do It Yourself! Bahan bahan yang diperlukan daun pandan dan juga perfume. Nak lagi menarik tambah lah bunga² yang berwarna sikit. Perfume tu ikut suka lah nak guna perfume jenis apa. 

Daun pandan potong halus² kemudian campurkan perfume sikit. Dah siap! Memang rasa fresh je bau dalam rumah. Jimat sikit guna febreze gitu. Kira macam potpuri lah atau lebih dikenali dengan bunga rampai. Kalau kebiasaanya orang buat letak dalam hantaran tapi sekarang rasanya orang dah tak buat dah kot. So kita buat letak dalam rumah je la.

Paling jimat paling mudah yang penting wangi! Siapa rajin boleh buat ye.

13 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.