Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Hadiah Untuk Top Komentator March dan April

Hadiah Untuk Top Komentator March dan April sama macam hadiah bulan January dan February cuma mirror frame tu Fiza pilih hitam pulak. Walaupun jumlahnya tak sebanyak mana, alhamdulillah dapat sediakan apa yang termampu untuk mereka yang rajin singgah dan komen sebagai penghargaan. Harap sudi terima lah ye. 

Nak dapatkan hadiah seperti di atas senang je cuma berikan komen sebanyak mungkin dalam blog ni. Mudah sangat kan. Kalau tak nak, diam² je duduk tepi..hehehe

Untuk Top Komentator March kita dah tahu kan. So untuk bulan April ni siapa pulak ye? Nantikan!

Notapink : Bermula Bulan May, top komentator May & Jun akan digabungkan 2 bulan menjadi 1 dan cuma 3 top komentator terpilih untuk mendapat hadiah. So Fiza dapat beli hadiah yang lebih nilai sikit. InshaAllah..moga murah rezeki Fiza dan juga semua. Aminnn...

Post a Comment

24 Comments

  1. Singgah pagi...
    amboi...ada hadiah....:)
    klu nieyl mmg tipis la peluang hihihi
    sbb baru je follow blog akk nie.. :)

    ReplyDelete
  2. bestnye kalo dpt adiah tu..
    hihikk

    ReplyDelete
  3. Perghhh untung..nasib hobi aisyah mmg kaki komen..hrp2 ada rezeki..haha

    ReplyDelete
  4. insya allah..moga ada rezeki lepas ni..hehehe

    ReplyDelete
  5. wahh bestnya siapa yg dpt tu... tahniah2...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..siapalah yg dapat tu agaknya..:)

    ReplyDelete
  7. Wow... menarik hadiah tu... insyaallah semoga fiza dimurahkan rezeki sentiasa....

    ReplyDelete
  8. wah...bestnya!!!!
    untung lah sape yang dapat tu

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. jeng jeng jeng..sapelah yg bertuah tuu..

    ReplyDelete
  10. amboi hadiah... semakin hebat nie

    ReplyDelete
  11. Tambah bersemangat nak tinggalkan komen. Selama ini selalu jadi silent reader jer..

    ReplyDelete
  12. Nak jadi readers dan komentator pulak... hehehe

    ReplyDelete
  13. untungnya bg siape yng bertuah tu ..

    ReplyDelete
  14. entri bagus...ade mse byk..ye sy komeng kokkk...hahaha~

    ReplyDelete
  15. sape lah yg terpilih tu kan... anis xdan kot..hihi...

    ReplyDelete
  16. menariknya hadiah.. untung laa siapa yang apat hadiah tu..

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah..moga fiza terus murah rezeki

    ReplyDelete
  18. Selimut tu akif suka sangatt ..thanks fiza

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.