Top Komentator Mei & Jun 2016

Friday, July 01, 2016


Dah lama tak senaraikan top 10 komentator di blog Fiza ni. Macam biasa, tahun ni Fiza gabungkan dua bulan sekali sebab rasanya lebih ada masa untuk update senarai. Kalau sebelum ni ada masa untuk update sebulan sekali, tapi di sebabkan macam sibuk je jadinya update 2 bulan sekali. Lagipun sekarang dah kurang update blog dan berlogwalking. Jadinya pengunjung dan komentator pun makin berkurang. Traffik pun kadang-kadang naik dan turun. 

Terima kasih untuk komentator yang rajin tinggalkan komen dalam entri blog Fiza ni dan tak lupa juga pada silent readers yang sentiasa jadi penyokong dalam diam. Tanpa readers, tanpa silent readers dan tanpa komentator tak meriah rasanya blog ni. Siapakah 10 orang blogger yang menjadi top komentator untuk bulan Mei & Jun ni?


Senarai Top 10 komentator Bulan Mei & Jun 2016
  1. azizah green line (59)
    nurazizahyahaya.blogspot.com
  2. Azura Aziz (35)
    myalycia.blogspot.my
  3. nuyui a.k.a miss YUI (26)
    nusha1706.blogspot.my
  4. Siti Rohaida Yusof (26)
    www.kisahsidairy.com
  5. Inani Hazwani (25)
    www.inanihazwani.com
  6. Nurzakiah Hanum (21)
    anumkhairil.blogspot.my
  7. Muhammad Khairuddin Lim (15)
    kakitravelkhairuddin.blogspot.my
  8. adianiez AIDA (11)
    www.adianiez.com
  9. I N A A I N A A (11)
    www.inaainaa.com
  10. Maria Firdz (8)
    www.mariafirdz.com
Tahniah dan terima kasih atas kesudian rajin komen. InshaAllah hujung tahun nanti Fiza akan senaraikan Top3 komentator yang bakal dapat hadiah istimewa dari Fiza. Doakan Fiza murah rezeki selalu ye dan rezeki boleh di kongsi bersama. Aaminn...

Alang-alang dah singgah sini, jom singgah blogwalking ke blog mereka.

10 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.