Header Ads

Latest Update
recent

Cheque Nuffnang Cashout Bulan Jun


Sesak nafas sekejap bila tengok earnings nuffnang yang semakin merundum sejak bulan lepas. Bulan lepas takde rezeki nak cashout. Bulan ni belum tentu lagi. Harap-harap dapatlah cashout juga. Tak sempat nak kecewa lebih sebab cheque nuffnang cashout bulan jun lepas dah selamat sampai hari jumaat lepas. Kalau perasaan, sekarang cheque akan sampai pertengahan bulan pula kan. Bertabahlah tunggu cheque sampai lewat sikit. Sekurang-kurangnya ada extra duit poket kan. Alhamdulillah...


Bukan earnings nuffnang je merundum, innity juga agak merundum. Bila dah merundum ni perlu cari alternatif lain untuk tambah income dari blog. Nak apply google adsense dah berapa kali kena reject. Kecewa tau tak sanggup nak apply lagi. Rezeki bukan di situ. Moga ada rezeki di tempat lain.

11 comments:

  1. Saya pun berkali apply Google adsence.. tapi sy rasa ada sebab kenapa takde rezeki di situ. Takpe.. byk lagi cabang rezeki.. teruskan usaha..doa dan tawakal kepada Allah

    ReplyDelete
  2. syoknya...lum cash out lagi cek nuffnang nie...

    ReplyDelete
  3. syukur alhamdulillah rezeki. PG otw nak cash out kan :)

    ReplyDelete
  4. tahniah..ada rezeki dgn nuffnang..

    mcm tu la pendapatan online..time2 boleh byk..ada masa xleh langsung..

    ReplyDelete
  5. cek akak sampai khamis lepas..awal pulak sampai..harap2 bulan depan pun sampai awal jugak la..nak raya kan??heheh..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. rezeki..
    saye cashout setahun sekali je.. ssh btol earning nk naik.. haha

    ReplyDelete
  7. seronoknya dapat cashout tiap2 bulan..ni sebulan belum tentu dapat cashout

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.