Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Floor Lamp Sebagai Hiasan

Selain untuk kegunaan, floor lamp atau lampu lantai boleh dijadikan sebagai hiasan. Lebih mudah untuk di pasang dan di alihkan di mana² pun. Antara lampu yang menarik hati ialah floor lamp dari IKEA ni.

Bila di pasang lampu tu memang suasana jadi romantik la kan. Lampu ni Fiza letak kat ruang tamu je sebab kalau rasa terang sangat dengan lampu pendaflour boleh bukak lampu ni. Bila dah pasang lampu ni mulalah mood mengantok datang.


Cantik dijadikan hiasan kat ruang tamu atau bilik tidur. Yang best sebab jimat ruang! Tapi untuk design ni kalau ada anak kecil kena letakkan di tempat yang sesuailah..Nanti terkoyak kertas balutan tu jadi design lain pulak..hihi. Untuk base bawah tu memang berat so memang stable la lampu ni. Berkenan sangat terus beli. ^__^


Post a Comment

10 Comments

  1. cantiknyaaa :D jom join segmen nani :D

    ReplyDelete
  2. akak minat ni tp la ni lom boleh hias2 rumah..anak2 buah tgh mengganas...

    ReplyDelete
  3. cantik fiza...tak sabar nak deco rumah cantrik2...

    ReplyDelete
  4. memang lawa..tapi rumah takleh melawa sebb kucing dok main kejar2 dalam rumah

    ReplyDelete
  5. Kalau ada anak yang tengah aktif takleh nak berhias sgt hehehe..nanti kan tak pasal2 terbalik lampu tu huhuhu

    ReplyDelete
  6. dah lama minat nak beli..lum berkesempatan nak p ikea rembat

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.