Rak Jimat Ruang

Saturday, January 17, 2015

Sesi menjimatkan ruang dalam rumah lagi. Kali ni untuk stok makanan dan juga pinggan mangkuk tu. Almari dapur tak muat dah ni. So kita gunakan wall rack/shelf dan juga shelving unit ni. Letak dua ni je dah penuh ruang kat situ. Kira okaylah dari kat dapur penuh bersusun tak tentu arah.

Untuk wall rack tu letak set cawan je la. Susun cantik² selebihnya letak bawah bersama dengan stok makanan. Senang nak capai macam tu dekat dengan meja makan. Mudahkan kerja dan jimat ruang.
rak-jimat-ruang
Maaf belum habis kemas lagi ni :(
Rak yang tahan lama dan kukuh sesuai digunakan. Selain jimat ruang sedap juga mata memandang kot.

13 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.