Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Cara Simpan Beg Plastik Dengan Mudah

Plastik kebiasaannya memang banyak kat rumah² . Selalunya mesti gumpal² atau lipat masuk dalam satu plastik atau bekas besar kan. Fiza sebenarnya rimas bila tengok plastik macam tu. Makan ruang dan kadang² agak semak untuk dilihat. Agak lama jugak mencari tempat simpan plastik yang lebih pratikal. Puas juga mencari dan hanya jumpa ni kat IKEA je.

Dan nasib baik juga jumpa kat IKEA. Kalau tak sampai bila² Fiza teruskan mencari. Bila dah jumpa VARIERA Plastic Bag Dispenser ni memang suka sangat. Harga pun murah RM5.90. Tahan lama boleh pakai lama so tak rugi beli pun. Nak keluarkan plastik pun mudah je tarik. Boleh letak banyak plastik dalam ni

Selain plastik boleh juga buat letak tempat stokin ke, gloves ke atau apa apa yang sesuai. Design dia pun menarik jugak kan.

cara-simpan-beg-plastik-yang-lebih-mudah



Siapa la tak masukkan betul² ni.Ish..demo je ni..So suri rumah, jangan lupa beli satu untuk kemudahan dan kecantikan dapur anda :)

Post a Comment

21 Comments

  1. akak ada yang ni tp kaler pink...hehehe....fiza..yang akak cakp tu on da way tau...tp yang Fiza order tu xde...nanti ada akak amikkan...ok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaler pink? wahh beli kat mana kak?nak beli nak beli..
      okay boleh je kak

      Delete
  2. akak sumbat je dalam plastik besar... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu Fiza pun macam tu tapi sekarang dah bertukar :)

      Delete
  3. ye.. mmg kat ikea je yg ada benda ni.. susah nak cari kat tempat lain..
    mmg elok sangat ada dispenser ni..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. ye..takdelah semak mata memandang dan mudahlah jugak nak mencari plastik :)

      Delete
  5. cantik nya..kat rumah akak sumbat dalam beg je..beg tu gantung je kat dalam stor..heheheh...selekeh punya mak2..akakaakka

    ReplyDelete
    Replies
    1. pun boleh kak..asal kemas dan tak semak je sudah :)

      Delete
  6. kalau dekat ikea memang macam macam boleh jumpa kan. nani nak cari jugak lah satu ni :D macam macam borong dekat ikea ni. heheh :D

    ReplyDelete
  7. saya memang dari dulu amalkan buat macam ni...bila time kecik-kecik dl tengok mak buat camtu...bila nak buang sampah, xpayah beli plastik sampah...guna je yang sedia ada...so smpai skrg bila dah kawen & ada umah sendiri, kita amalkn...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Bgus jgk simpan camni blh jimat ruang

    ReplyDelete
  9. bekas ni nad aritu google..semua buat bekas plastik..hehee

    ReplyDelete
  10. beg plastik simpan elok je pakai benda ini...suka..suka..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.