IKEA February Sales 2014

Wednesday, February 19, 2014

IKEA February Sales 2014 datang lagi! Masa terbaik untuk shopping dalam IKEA February Sales 2014. Banyak design exlusive yang mampu buat rambang mata. Harga lebih murah dari biasa. Nama pun sales kan?Nak tahu apa lagi yang menarik tentang IKEA February Sales 2014 ni click je pada iklan IKEA yang keluar kat dalam blog ni ye.Gerenti tak menyesal click singgah dan cuci mata.Kot ada yang berkenan ke?


Thanks Nuffnang! Finally dapat jugak CPUV baru hari ini untuk bulan february ni. Jom ke IKEA February Sales 2014. Suka dengan design IKEA ni.Simple but exclusive!

31 comments

  1. tahniah..nampaknya nuffnang dah baik hati sekarang nie kan fiza..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah rabu dik Fizah..tahniah yer akak ucapkan...semoga sentiasa murah rezeki..

    ReplyDelete
  3. waaa..
    iklan besar tue..
    hipe shark dapat jugak iklan tu nnti.
    hehe..
    xnak shopping..
    nk iklan jer :p

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam singgah rabu dik Fizah...tahniah akak ucapkan...semoga sentiasa di murahkan rezeki..

    ReplyDelete
  5. dgr khabar bulan ni ramai dpt iklan dari nuff.. alhamdulillah rejeki..

    ReplyDelete
  6. hai awak di sana :)


    hheheh.boleh tak tolong/ajarkan macam mana nak dapat iklan nuffnang ni.. bg links ke..huhuhu..lama da xdapat

    ReplyDelete
  7. tahniah...nanti shopping banyak-banyak kat IKEA

    ReplyDelete
  8. wuaaa..ramainya dpt CPUV baru..niesa xdpt..hukhuk..tahniah sis!niesa click ikea jugak la kot2 dpt..hehe

    ReplyDelete
  9. Tahniah. Saya pon dpt juga. ADa 2 BE tgh running.

    ReplyDelete
  10. tahniah fiza.. jijah baru je dapat cpuv pertama tahun ni..hahaha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.