Cara Pakai Shawl Simple

Friday, February 14, 2014

Dalam banyak² cara pakai shawl macam tertarik pulak dengan gaya Cara Pakai Shawl Simple ni. Mudah sangat! Sekarang dah ada wide shawl kan..So yang boleh cover depan belakang. Kalau yang kurang wide tu boleh tarik bagi cover depan belakang.Simple! Tak yah nak belit sangatlah..hehe

Cara Pakai Shawl Simple
Credit Image : to owner
Siapa ada jual shawl murah² meh share link.Thanks!

29 comments

  1. sy pon tengah cari shawl yg murah2...hhee.. senang je pakai shawl simple ni...

    ReplyDelete
  2. simple n nice ! zara suka pkai simple2 mcm ni.. ^^

    ReplyDelete
  3. lama dah tak pakai shawls..lebih selesa pakai tudung awning sekarang..jimat skit masa..hehehe

    ReplyDelete
  4. tak pandai pakai wide shawl, mcm besar sgt rasa.. biasa akak pakai yg shawl biasa @ halfmoon..

    ReplyDelete
  5. waaaaa..cantikkkknya hahha

    kita pakai wide shawl main tibai je..asal selesa je..

    ReplyDelete
  6. salam. huhuhu sy tak ada keyakinan nak pakai shawl..rasa macam tak kena saja huhuk

    ReplyDelete
  7. salam. huhuhu sy tak ada keyakinan nak pakai shawl..rasa macam tak kena saja huhuk

    ReplyDelete
  8. Kakak dah tak rajin nak bershawl Fiza. Melilit-lilit bimbang terlilit leher hahaha...

    Tengok memang suka - cantik!

    ReplyDelete
  9. kami tak boleh pakai macam ni muka jadi bertambah bulat hehehehe

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum dan salam singgah petang dik Fizah...akak ni suka sangat pakai shawl yang fesyen dia simple2...tak brapa suka yang banyk pusing sana sini..hehe..

    ReplyDelete
  11. cara ni akak dah prektik...siap gugel dlm utube lg..hahaha...sebab first time nak cuba pakai shawl..slama nie dok pakai tudong instant..pastu tok laki x bg, dia kata tudong tuh hanya utk org yg malas...errrkk!!!..mahap kpd mereka yg memakai tudong instant...

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum azha....senang jer nak memakainya ye...:)

    ReplyDelete
  13. Masih terkial² nak ber shawl. Klo halfmoon shawl tu bolehlah ☺

    ReplyDelete
  14. saya lagi suka pakai shawl dari tudung instant tu.. x kena dengan muka..

    saya ada jual shawl & bawal.. rm10 je sehelai.. kalau banyak ada less lagi.. promote.. ~

    ReplyDelete
  15. Simple but nice :D Insyaallah kalau nak pakai shawl boleh try cara ni pula ^_^

    ReplyDelete
  16. Simple but nice :D Insyaallah kalau nak pakai shawl boleh try cara ni pula ^_^

    ReplyDelete
  17. hehhe nice tutorial .. siapa ada yang promote product lagi ni ... jom serbu!

    ReplyDelete
  18. fiza shida steringin nk pkai tp xreti la..lg pn muka bulat rsa xssuai lak huhuu..

    ReplyDelete
  19. bestnya kalau dapat shawl kan.. jijah tak pernah try..

    ReplyDelete
  20. husna tak pndai nak belit shawl..pashmina je boleh gagah..hahaha..

    ReplyDelete
  21. Dulu tak reti nk pkai.. Tpi sekali buat, pastu buat selalu lama2 jadi biasa dan senang je nk pkai dan gayakn...

    ReplyDelete
  22. ada yg lagi simple dari ni u...hehhehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.