Andi Bernadee 'PENAT'

Thursday, September 17, 2020

Andi Kembali lagi dengan single baru 'PENAT'. Kali ni bukan dengan genre muzik latin/reggaeton macam lagu 'Satu peluang', 'Donde' dan 'Shimmy'. Semua lagu tu terus meletop dan popular sampai sekarang.

Untuk single terbaru dan merupakan single ke-7 Andi 'Penat'. Andi membawakan genre balada seperti single pertama 'Tiada lagi maaf'.

Andi Bernadee 'PENAT'
Credit image : Instagram andibernadee


Muzik Video Andi 'Penat' pun dah di releasekan semalam 16 September 2020. Lagu 'penat' ditujukan untuk semua peminat Andi yang sentiasa menyokong Andi. Andi tidak pernah penat untuk menghasilkan lagu yang terbaik untuk semua peminat.

Andi Bernadee - Penat
Composer: Nuriman, Andi Bernadee, Efry Arwis
Lyrics: Nuriman
Producer: Nuriman, Andi Bernadee, Efry Arwis

Lyrics Lagu Penat- Andi Bernadee

[Verse 1]
Ku hanya mampu
Memberi secebis dari semua
Ku takut akan 
Janji
Yang Diberi atau terima

Aku tahu tiada 
Pelangi di langit yang gelap
Tapi aku masih
Mencari bintang

[Pre Chorus]
Walaupun aku masih lagi meragui
Usah risau
Engkau aku percayai

[Chorus]
Takkan pernah
Takkan penat
Ku masih mengejar bayangmu
Hingga ke penamat
Ku takkan pernah
Ku Takkan penat
Ku masih bertahan walau
Diri semakin berat
Hanya untukmu

[Verse 2]
Aku tak mahu kau bersedih
Janji ku usahakan lebih
Istana ku bina untukmu
Untuk kita bersama
Disini la tempat dimana kau rehat
Jika kau terluka akulah ubat
Ukiran tersenyum
Melihat engkau

[Pre Chorus]
Walaupun aku masih lagi meragui
Usah risau
Engkau aku percayai

[Chorus]
Takkan pernah
Takkan penat
Ku masih mengejar bayangmu
Hingga ke penamat
Ku takkan pernah
Ku Takkan penat
Ku masih bertahan walau
Diri semakin berat
Hanya untukmu.


Credit : you tube channel Warner Music



17 comments

  1. Tukang Kebun pun boleh layan lagu Andi ni dengan anak-anak, kreatif rentak lagu nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang baru 'penat' ni tak serancak lagu sebelumnya :) yang rancak tu memang best

      Delete
  2. dgr pun rasa penat ^_^ slow motion lagunyaa..

    ReplyDelete
  3. cool je lagu dia, agak mesra kat telinga hehe

    ReplyDelete
  4. Lain macam lagu dia kali ini.. selalu ada sesuatu yang unik sesuai dengan identiti dia..

    ReplyDelete
  5. Mendalam maksudnya tu, banyak isi tersirat.

    ReplyDelete
  6. Bagus Andi nie. lagu dan video muzik dia hampir semua berkualiti tinggi. cth artis yang betul2x serius dalam bidang seni .huhu.

    ReplyDelete
  7. tak dengar lagi lagu baru andi.. mama suka suara andi lemak2 gitew

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.