Header Ads

Drama : Kampung People 2 episod 4

Kampung People 2 episod 4 | Karim, orang suruhan Tok Madame menyamar jadi pekerja Razif di ladang.

Karim dan Tok Madame ni watak baru dalam Kampung People 2.

Mail dan Badrul bisu kerja dengan Razif. Sama Macam Karim. Tapi Karim selalu je dapat “Good Job” dari Razif.
Drama : Kampung People 2 episod 4
sumber : TV3 Drama sangat



                    Kampung People 2 full episod

Mail dan Badrul bisu rasa iri hati. Tapi tak juga kerja betul betul. Membodek teruk je kerja mereka berdua tu.

Dalam Episod 4 Agent Syukri ada berikan nama samaran baru pada keluarga Razif.

Razif = Koci
Mona = Mulanya agent Syukri bagi nama Badak Berendam tapi Mona tak nak. Akhirnya lekat nama Meringue (ikut sebutan Mona is Marugei). Siap ada lagu tema lagi Marugei tu haa
Laila/ Lailer = Lempeng
Yummy = Donut


8 comments:

  1. belum sempat tengok lagi yg part 2 ni. yg part 1 hari tu mmg tengok sampai episod akhir

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh tonton online je kak kalau ada masa free :)

      Delete
  2. hahaha seronok la fan2 semua layan cerita ni kan :D

    ReplyDelete
  3. kampung people season 1 pun tak tengok lagi sayani huhu

    ReplyDelete
  4. dia ade ulangan time x fiza..selalu time gini xsempat la tgk huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh tengok online je shida. Fiza ada letak link dalam setiap episod :)

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.